WIJ ZIJN FORESHORE

Wij zijn voor duurzame ontwikkeling van de Nederlandse kust. Ons team bestaat uit 3 jonge architecten met elk hun eigen bijzondere achtergrond en roots. Op energieke wijze inspireren we de mensen om ons heen en halen we het beste uit elke samenwerking naar boven. De kust ontwikkelen we met elkaar, want de kust is voor iedereen. Dat is ons gezamenlijke motto. Wilt u ons leren kennen, en uw ideeën, plannen of zorgen met ons delen, neem dan contact met ons op.


Neem contact met ons op

Mail

FORESHORE NEEMT DEEL

Als Foreshore nemen wij deel aan diverse initiatieven, workshops en lezingen aan de Nederlandse kust. Wij bevinden zich in onze geografie en komen zo continue in contact met ons werkveld. Op deze manier doen wij niet alleen kennis op uit het veld, maar zo komen wij ook in contact met lokale belanghebbenden en toeristen. Foreshore was dit jaar van de partij @Oerol om mee te werken aan de installatie van Windwerk – Slem. We hebben een kunstmatige duin op het strand bij Terschelling gecreëerd, waar we veel kennis hebben opgedaan over de dynamische werking van de duin. Ook hebben we hier live bunkers kunnen bekijken en hebben we geleerd helmgras te steken volgens de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Klik voor meer informatie op deze link.


FORESHORE WERKT

Foreshore werkt op het grensgebied van land en zee. Grensgebieden zijn interessante opgaven, waar de meest interessante vraagstukken en samenwerkingsverbanden ontstaan. We gaan eropuit om dit grensgebied te verkennen en te spreken met iedereen die ideeën, plannen of zorgen heeft over deze geografie. Wij staan met onze beide benen in het zand en spitten deze geografie om, opzoek naar kansen welke ontwikkeld kunnen worden.


FORESHORE INSPIREERT

Foreshore inspireert. Inmiddels heeft Foreshore al diverse lezingen en presentaties gegeven om onze strategie en ons enthousiasme over te brengen op een groter publiek. Hierboven inspireert Foreshore tijdens de EAAE – European Association for Architectural Education – bijeenkomst. Een internationaal gezelschap met voornamelijk coördinatoren en directie leden van de universiteiten architectuur en stedenbouw wereldwijd. Klik voor meer informatie op deze link.


FORESHORE ONDERZOEKT

Onze geografie is onontdekt, een vaag terrein waar veel gebeurd. Wij brengen de activiteiten in kaart en onderzoeken kansen en mogelijkheden aanwezig in de kustlijn. Zo heeft Foreshore een compleet onderzoek gedaan naar alle activiteiten in het Nederlands kustfundament. Samengebundeld in een boekwerk heeft Foreshore een compleet overzicht gemaakt van deze activiteiten. Deze kennis kan worden ingezet wanneer we werken aan de kustlijn. Uiteraard houden wij deze niet voor onszelf en kunt u de reader per mail aanvragen.


Neem contact met ons op

Mail